Αρχική Σελίδα

Shanghai Juyi Electronic Technology Development Co., Ltd Ποιοτικός έλεγχος

Αναθεωρήσεις πελατών
Η μεγάλη εξυπηρέτηση πελατών και όλα έφθασαν εγκαίρως. Το προϊόν ήταν ποιοτική εργασία.

—— Malik William

Μεγάλο προϊόν και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την ανταπόκριση. Έχουμε αγοράσει τους πολλαπλάσιους χρόνους και παραμένουμε πολύ ικανοποιημένοι.

—— Αγγειοπλάστης Matheus

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

Μόλις τοποθετήσει η επιφάνεια τα συστατικά είναι συγκολλημένα σε ισχύ μετά από τη διαδικασία επανακυκλοφορίας, η οποία δεν αντιπροσωπεύει την ολοκλήρωση PCBA και ο συγκεντρωμένος πίνακας πρέπει να εξεταστεί για τη λειτουργία. Συχνά, η μετακίνηση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επανακυκλοφορίας θα οδηγήσει στην κακή ποιότητα σύνδεσης ή μια πλήρη έλλειψη μιας σύνδεσης. Τα σορτς είναι επίσης μια κοινή παρενέργεια αυτής της μετακίνησης, δεδομένου ότι τα τοποθετημένα σε λάθος μέρος συστατικά μπορούν μερικές φορές να συνδέσουν τις μερίδες του κυκλώματος που δεν πρέπει να συνδέσει.

Μέθοδοι επιθεώρησης και ποιοτικού ελέγχου | PCBCart

Ο έλεγχος για αυτά τα λάθη και misalignments μπορεί να περιλάβει μια από διάφορες διαφορετικές μεθόδους επιθεώρησης. Οι πιό κοινές μέθοδοι επιθεώρησης περιλαμβάνουν:


• Χειρωνακτικοί έλεγχοι: Παρά την επερχόμενη τάση ανάπτυξης της αυτοματοποιημένης και έξυπνης κατασκευής, οι χειρωνακτικοί έλεγχοι στηρίζονται ακόμα στη διαδικασία συνελεύσεων PCB. Για τις μικρότερες batch, μια προσωπικά οπτική επιθεώρηση από έναν σχεδιαστή είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για να εξασφαλίσει την ποιότητα ενός PCB μετά από τη διαδικασία επανακυκλοφορίας. Εντούτοις, αυτή η μέθοδος γίνεται όλο και περισσότερο μη πρακτική και ανακριβής καθώς ο αριθμός επιθεωρημένων πινάκων αυξάνεται. Η εξέταση τέτοια μικρά συστατικά για μια περισσότερο από ώρα μπορεί να οδηγήσει στην οπτική κούραση, με συνέπεια τις λιγότερο ακριβείς επιθεωρήσεις.Shanghai Juyi Electronic Technology Development Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 1

 


• Αυτόματη οπτική επιθεώρηση: Η αυτόματη οπτική επιθεώρηση είναι μια πιό κατάλληλη μέθοδος επιθεώρησης για τις μεγαλύτερες batch PCBAs. Μια αυτόματη οπτική μηχανή επιθεώρησης, επίσης γνωστή ως μηχανή AOI, χρησιμοποιεί μια σειρά μεγάλης ισχύος καμερών για «να δει» PCBs. Αυτές οι κάμερες κανονίζονται στις διαφορετικές γωνίες για να δουν τις συνδέσεις ύλης συγκολλήσεως. Οι διαφορετικές συνδέσεις ποιοτικής ύλης συγκολλήσεως απεικονίζουν το φως στους διαφορετικούς τρόπους, που επιτρέπουν στο AOI για να αναγνωρίσουν μια lower-quality ύλη συγκολλήσεως. Το AOI κάνει αυτό σε μια πολύ υψηλή ταχύτητα, που επιτρέπει σε την για να επεξεργαστεί μια υψηλή ποσότητα PCBs σε έναν σχετικά λίγος χρόνο.

Shanghai Juyi Electronic Technology Development Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 2

• Επιθεώρηση ακτίνας X: Ακόμα μια μέθοδος επιθεώρησης περιλαμβάνει τις ακτίνες X. Αυτό είναι μια λιγότερο κοινή μέθοδος επιθεώρησης — έχει χρησιμοποιήσει ο συχνότερα για πιό σύνθετο ή βαλμένο σε στρώσεις PCBs. Η ακτίνα X επιτρέπει σε έναν θεατή για να δει μέσω των στρωμάτων και να απεικονίσει τα χαμηλότερα στρώματα για να προσδιορίσει οποιαδήποτε ενδεχομένως κρυμμένα προβλήματα.

Η μοίρα ενός δυσλειτουργώντας πίνακα εξαρτάται από τα πρότυπα της επιχείρησης PCBA, θα σταλούν για να καθαριστούν και να επαναληφθούν, ή να απορριφθούν.

Εάν μια επιθεώρηση βρίσκει ένα από αυτά τα λάθη ή όχι, το επόμενο βήμα της διαδικασίας είναι να εξεταστεί το μέρος για να σιγουρευτεί ότι κάνει τι έχει υποθέσει να κάνει. Αυτό περιλαμβάνει τη δοκιμή των συνδέσεων PCB για την ποιότητα. Οι πίνακες που απαιτούν τον προγραμματισμό ή τη βαθμολόγηση απαιτούν τα ακόμα περισσότερα βήματα για να εξετάσουν την κατάλληλη λειτουργία.

Τέτοιες επιθεωρήσεις μπορούν να εμφανιστούν τακτικά μετά από τη διαδικασία επανακυκλοφορίας για να προσδιορίσουν οποιαδήποτε πιθανά προβλήματα. Αυτοί οι κανονικοί έλεγχοι μπορούν να εξασφαλίσουν ότι τα λάθη βρίσκονται και καθορίζονται το συντομότερο δυνατό, το οποίο βοηθά και τον κατασκευαστή και το σχεδιαστή εκτός από το χρόνο, την εργασία και τα υλικά.

Shanghai Juyi Electronic Technology Development Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 3

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Juyi Electronic Technology Development Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Amigo Deng

Τηλ.:: +86-18994777701

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)