Αρχική Σελίδα

Shanghai Juyi Electronic Technology Development Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Shanghai Juyi Electronic Technology Development Co, Ltd ιδρύθηκε το 2010, είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην έρευνα, την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις των προϊόντων brushless κινητήρα ελεγκτή. Η έδρα της και η βάση έρευνας και ανάπτυξης εδρεύουν στη διεθνή οικονομία, τη χρηματοδότηση, το εμπόριο, τη ναυτιλία και την τεχνολογική καινοτομία Κέντρο - Σαγκάη.

Η εταιρεία έχει ισχυρή τεχνική και R & D δύναμη. Συμμετέχει σε πολλά στρατιωτικά έργα και έχει σε βάθος συνεργασία με πολλές εγχώριες επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας και κυβερνητικά τμήματα.


Από την ίδρυσή της, η JUYI Tech τήρησε πάντα την αρχή της προστασίας του περιβάλλοντος και της εξοικονόμησης ενέργειας και καθιέρωσε τις επιχειρηματικές αρχές της ειλικρίνειας και της ακεραιότητας, συγκεντρώνοντας τις ελίτ στον κλάδο, συνδυάζοντας προηγμένη ηλεκτρονική τεχνολογία, μεθόδους διαχείρισης και εταιρική εμπειρία στο εσωτερικό και στο εξωτερικό με τις πραγματικές συνθήκες των εγχώριων επιχειρήσεων να παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τις επιχειρήσεις.

Η λύση θα βοηθήσει τις εταιρείες να αποκτήσουν πιο προηγμένες τεχνολογίες προϊόντων και ικανότητες παραγωγής, ώστε οι επιχειρήσεις να παραμείνουν ανταγωνιστικές στον έντονο ανταγωνισμό της αγοράς και να επιτύχουν ταχεία και σταθερή ανάπτυξη της εταιρείας.


Η εταιρεία έχει μια λογική δομή των ταλέντων, έχει πολλές τεχνικές ραχοκοκαλιά, και έχει περισσότερα από ένα μεταπτυχιακό τίτλο, το υψηλό πτυχίο τεχνικών τίτλων επίπεδο. Προκειμένου να αναπτυχθούν εργαλεία ηλεκτρομηχανικής αυτοματοποίησης που να είναι κατανοητά και εξοικονόμησης ενέργειας που είναι πραγματικά κατάλληλα για επιχειρηματικές ανάγκες, η εταιρεία έχει ξεκινήσει συνεργασία με έναν ξένο κατασκευαστή μάρκας ελέγχου για να προσαρμόσει το μοναδικό σύστημα ελέγχου DC brushless IC της σειράς JY για να παρέχει στους πελάτες περισσότερες ευελιξία, νοημοσύνη και σταθερότητα. Μια πιο οικονομικά αποδοτική λύση ελέγχου μοτέρ χωρίς ψήκτρες.

Με τα καλύτερα προϊόντα, την καλύτερη εξυπηρέτηση και την καλύτερη φήμη, τα προϊόντα JUYI Tech έχει εφαρμοστεί στην αυτοκινητοβιομηχανία, κλωστοϋφαντουργία, συσκευασία, εκτύπωση, λέιζερ, τρόφιμα, ξυλουργική, ρούχα, πλαστικά, γεωργικά μηχανήματα, κήποι, ιατρικά, πειραματικά, ρομποτικά, στρατιωτικά και άλλους μηχανικούς εξοπλισμούς. και έχουν επιτύχει λαμπρά αποτελέσματα, έχουν ολοκληρώσει τις υπηρεσίες υποστήριξης πολλών επιχειρήσεων μεγάλης κλίμακας και είναι πρόθυμοι να γίνουν ο πιο αξιόπιστος μακροπρόθεσμος συνεργάτης σας στο μέλλον!

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Shanghai Juyi Ηλεκτρονικής Τεχνολογίας Ανάπτυξης Co, LTD

Νο. 1, λωρίδα 1199, δρόμος ανατροπής, περιοχή jiading, Σαγκάη, Κίνα

www.bldcmotor-driver.com

Τηλ: + 86-189-94777701

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: sales@juyi.tech


Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Κίνα Shanghai Juyi Electronic Technology Development Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Shanghai Juyi Electronic Technology Development Co., Ltd Shanghai Juyi Electronic Technology Development Co., Ltd Shanghai Juyi Electronic Technology Development Co., Ltd Shanghai Juyi Electronic Technology Development Co., Ltd
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : JUYI

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-10000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 40% - 50%